20.09.2012. Priopćenje povodom održane sjednice Skupštine Društva Marjan

Na Skupštini Društva Marjan održanoj 20.09.2012. iskazana je potreba promjena u upravljačkim tijelima Društva u svrhu što bolje efikasnosti i prilagođavanja novim komunikacijskim zahtjevima suvremenog doba. U tu svrhu došlo je do svojevrsne smjene generacija u Upravnom odboru Društva. Tako je za novog predsjednika Društva jednoglasno izabran, dosadašnji član Upravnog odbora, diplomirani ekonomist Ivica Delić (40), direktor u jednoj splitskoj bankarskoj kući. Dosadašnjeg dugogodišnjeg predsjednika Društva Marjan, prof. emeritusa Ivu Lozića članovi Skupštine predložili su za počasnog člana Društva Marjan te je u tu svrhu izmijenjen i dopunjen Statut Društva.
Osim predsjednika, izabrani su i novi/stari članovi Upravnog odbora Društva, i to: Ljubomir Jelavić, dopredsjednik, Srđan Marinić, tajnik te članovi Duška Boban, Robertina Tomić, Ana Višić, Srđan Cicarelli, Luka Duplančić i Goran Mrdaković.
Vjerujemo da će navedene promjene doprinijeti novom zamahu u radu Društva kako bi mogli što bolje i efikasnije reagirati na gotovo svakodnevne neprimjerene situacije i događanja na Marjanu.
Upravni odbor Društva Marjan